Vi på delelageret strever for at du som kunde skal ha tilgang på deler og tilbehør til din Ford som kan gi deg som kunde en lettere hverdag. Enten det er snakk om takbokser til vinterferien eller om det er hundegitter til når man skal på ferie så har vi mange muligheter. Er det noe man lurer på så er det bare og ta kontakt så finner vi kjapt ut om det eksisterer, og hva det koster.

Alle Fords modeller er designet for å passe perfekt inn i din livsstil. Du kan velge mellom et bredt spekter av tilbehør som kan ettermonteres hos oss for å sikre at du får den riktige blandingen av praktiske løsninger, utsøkt stil og ekstra komfort. Alle våre utvalgte kvalitetsprodukter er testet og tilfredsstiller de høyeste standarder for sikkerhet og ytelse.

Ta en titt i vår elektroniske tilbehørskatalog. Tilbehøret du ønsker bestilles og monteres profesjonelt hos oss. Klikk på linken nedenfor for å komme til katalogen.

Ford Lifestyle Collection

Ta en titt i vår eksklusive Ford Lifestyle Collection.Her vil du finne flotte Ford-artikler, som klær og tilbehør, sport- og friluftsutstyr og modellbiler.

Ford Originaldeler

Med mer enn 100 års erfaring fra bilproduksjon vet Ford hvor viktig det er at du bevarer din bil som en 100 % Ford for å ivareta sikkerheten til dine passasjerer. Velg Ford Originaldeler og bevar sikkerheten! Les mer om Ford Originaldeler her.

Dekk og felger

Vi samarbeider med ledende dekkfabrikanter for å sikre at din Ford utstyres med kvalitetsdekk som matcher våre kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Dekkene er den eneste kontakten bilen din har med veibanen – og for hvert dekk er kontaktflaten på omtrent samme størrelse som håndflaten din. Det er derfor svært viktig at din bil er utstyrt med riktige dekk.

Du kan lese mer om 
dekk og felger her.

Kontakt ossBestill verkstedtime